2010-04-23 09:28Pressmeddelande

Thermotech ingår avtal med Comfort

Thermotech har tecknat avtal med Comfort, Sveriges största VVS-installationskedja.

Avtalet sträcker sig över 1 år och innebär att Thermotech är godkänd leverantör till kedjans medlemmar. Avtalet omfattar Thermotechs sortiment för vattenburna golvvärmesystem, tappvatten och radiatorsystem samt snösmältning.

- Det känns väldigt bra att bli erkänd som leverantör till Comfort-kedjan. Vi har levererat till dem under många år som icke avtalspartner, men med ett avtal hoppas vi kunna få ett utökat förtroende hos fler av kedjans medlemmar, säger Andreas Anderzon, marknadschef på Thermotech Scandinavia AB.

Thermotech lanserade i början av 2010 sitt Multisystem och är nu en komplett leverantör av rörsystem för både golvvärme och tappvatten. Det gör att Thermotech kan fortsätta att växa och serva Comfort-kedjans medlemmar på ett ännu bättre sätt.

- Vi har en större tillgänglighet för våra kunder eftersom vi numera levererar från två lager i Sverige samt att våra sju regionkontor över landet har ett mindre nödlager för mycket snabba leveranser, fortsätter Andreas Anderzon.

Comfort består av 130 fristående medlemsföretag, från Kiruna i norr till Malmö i söder, och har 65 egna butiker. Tillsammans har de 1 600 certifierade montörer. www.comfort.se

För ytterligare information:
Andreas Anderzon                
Marknadschef                                            
Thermotech Scandinavia AB                        
Tel:  060-64 70 92 
E-post: andreas@thermotech.se

Läs mer på: www.thermotech.se


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh