2022-08-17 06:30Pressmeddelande

Ny försäljningschef hos Thermotech

Thermotechs försäljningschef Thomas Gustafsson har efter drygt 5 givande år inom företaget valt att gå vidare med nya utmaningar. Ny försäljningschef fr o m den 15 augusti är nuvarande regionchef på Thermotech Center i Malmö, Andreas Sant.

Thermotech har haft en stark tillväxt de senaste åren och hade 2021 en omsättning på 252 MSEK. Thomas Gustafsson har i rollen som försäljningschef varit en viktig kugge i maskineriet.

- "Det har varit en fantastisk tid och ett privilegium att få leda och utveckla verksamheten.  Personalen är företagets största tillgång och tillsammans har vi tagit Thermotech till en ledande position inom vårt gebit och skapat förutsättningar för att bolaget ska kunna utvecklas och växa vidare. Nu väntar nya utmaningar i en annan bransch”, berättar Thomas Gustafsson

Den nytillträdda försäljningschefen Andreas Sant har en lång erfarenhet och kunskap från branschen med 24 år hos LK Systems i olika roller, från lagerarbete till regionchef. Andreas tycker att han tillträder i en intressant tid när branschen är i stark förändring och där Thermotechs affärsmodell med direktförsäljning passar väl in. Han ser med optimism på företagets framtida försäljning med en stark produktportfölj som bland annat innehåller företagets flexibla Prefab.

- "Den nya rollen känns både spännande och utmanande. Jag upplever en stor öppenhet och tillit i företaget och ser fram emot att få lära känna alla kollegorna ännu bättre. Jag ser också fram emot att vårda och ytterligare utveckla företagsandan med fokus på att visa omtanke och förenkla kundens vardag”, säger Andreas Sant.

 Sedan 1 mars 2022 ingår Thermotech i det finska börsbolaget Purmo Group.Om Thermotechs pressrum

Thermotech Scandinavia AB utvecklar, tillverkar, projekterar och levererar kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Vi säljer och levererar våra skräddarsydda systemlösningar direkt till professionella kunder (B2B) utan mellanhänder. Vårt mål är att förenkla kundens vardag med en hög och kompetent servicenivå, smarta systemlösningar och funktionella produkter som är enkla att installera. Thermotech grundades i Sollefteå 1996 och där, i de norrländska skogarna, finns produktion och huvudlager än idag. I Sollefteå, och på våra åtta Thermotech Center i Sverige samt dotterbolaget i Finland, hittar du våra ca 90 medarbetare. Thermotech ägs sedan 1 mars 2022 av det börsnoterade finska bolaget Purmo Group. Thermotech Scandinavia AB har ledningssystem för kvalité och miljö som uppfyller kraven enligt ISO 9001 och 14001. Läs gärna mer om oss på www.thermotech.se


Kontaktpersoner

Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Andreas Sant
Försäljningschef
Andreas Sant