2018-12-10 10:11Nyheter

Thermotech söker Utvecklingsingenjör

null

Vi söker en Utvecklingsingenjör med analytisk förmåga
till vår avdelning för produktutveckling

Vi tror att omtanke, delaktighet, samarbete och frihet i kombination med ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.


Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett inspirerande arbete i ett växande och innovativt företag. Du blir en i vårt kompetenta team på avdelningen för produktutveckling på vårt huvudkontor i Umeå. Du kommer även arbeta nära och stödja medarbetarna på våra Thermotech Center och inom produktionen.

Du kommer huvudsakligen att medverka i framtagningen av nya produkter och tjänster för VVS-system. Du trivs med att leda och medverka i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning och verifiering av hård- och mjukvara. Du kommer även att arbeta med analys av loggdata, datasimulering, framtagning av algoritmer för styrsystem samt utveckling av webb- och mobilapplikationer.

Egenskaper och utbildning
Vi söker en högskole- eller civilingenjör med stor analytisk förmåga. Du är flexibel, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för systemtekniska lösningar. Erfarenhet inom VVS-området är meriterande och har du även kunskap inom dataanalys och/eller programmering är det en fördel.

Anställning och ansökan
Tjänsten är en provanställning som är tänkt att utmynna i en tillsvidareanställning. Den innefattar heltid med fyrtio (40) timmars veckoarbetstid. Vi tillämpar månadslön och är anslutna till tjänstemannaavtal mellan Svensk Handel och Unionen.

Rekrytering sker löpande varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 januari.
Skicka din ansökan med CV till rekrytering@thermotech.se

För mer information kontakta:
Kirill Makarov, Produktchef
Tel 090-12 56 04
kirill.makarov@thermotech.se


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh