2016-08-01 06:58Nyheter

Thermotech söker Utesäljare i Luleå, Uppsala och Göteborg

null

Vi tror att delaktighet, samarbete, frihet och ansvar ger engagerade medarbetare och att det är nyckeln till hållbar framgång. Delar du vårt synsätt? Välkommen med din ansökan.

Vi söker 
Utesäljare som levererar goda resultat genom att bygga lojalitet och relationer.


Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett utmanande arbete i ett växande och innovativt företag med högt tempo. Du kommer vidareutveckla vår försäljning samt service och arbeta nära ditt team i regionen.

Vi söker dig som har erfarenhet och motiveras av B2B-försäljning. Du trivs med att vara ute hos kund och har förmågan att planera din egen bearbetning av nya och befintliga kunder i regionen. Med ansvar för allt från offert- och orderhantering till kundsupport och utbildningar är du delaktig i hela kedjan, med stöd från resten av teamet i regionen.

Du kommer att utgå från bostaden. Beroende på i vilken region du söker jobb är lämplig bostadsort Luleå, Uppsala eller Göteborg.

Egenskaper
Som person är du utåtriktad och drivs av att bygga affärsmässiga relationer. Du är du engagerad i ditt arbete och har ett strukturerat arbetssätt.

Utbildning och erfarenhet
För att lyckas med ditt arbete hos oss bör du ha utbildning på gymnasienivå eller högre och erfarenhet av B2B-försäljning. Har du dessutom erfarenhet eller utbildning inom VVS är det en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att upparbeta kunskap kring våra produkter och tjänster. Du har god datorvana, talar flytande svenska och god engelska samt har körkort.

Ansökan 
Sista ansökningsdag den 4 september 2016.
Läs mer och ansök här.


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh