2010-11-19 10:35Nyheter

Thermotech söker Teknisk innesäljare till kontoret i Örebro

null

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är nykundsbearbetning, offert- och orderhantering samt teknisk support till kunder. Med tiden får du ett växande kundansvar. Du kommer även att projektera golvvärme samt sköta regionens kundregister och leveransbevakning i vårt administrationssystem Garp.

Thermotechs kunder är bland annat rörinstallatörer, husfabrikanter och konsulter.

Egenskaper & kvalifikationer
Du är en kvalitetsmedveten och ansvarstagande person som självständigt kan strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är socialt kompetent, samarbetar bra och är övertygande i ditt säljarbete. Tjänsten kräver att du har förståelse för hur gynnsamma affärsprinciper och affärsrelationer fungerar.

Du har teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande, gärna med inriktning mot VVS- och energi. Du har erfarenhet från VVS- och/eller byggbranschen. Erfarenhet av försäljning och kundkontakt är meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, goda CAD-kunskaper samt överlag vana att arbeta i en datoriserad miljö. Körkort är ett krav. Erfarenhet av datorbaserade administrationsprogram är meriterande.

Anställningen omfattar heltid med placering på kontoret i Örebro.

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning per e-post till rekrytering@thermotech.se
senast den 12/12 2010. Märk ansökan ”Teknisk innesäljare Örebro“. Bifoga personligt brev och CV som separata filer och döp dem med ditt namn och tjänsten.

Har du frågor om tjänsten eller företaget kontaktar du regionchef Bo Lyngen, tel 019-10 05 24, bosse@thermotech.se eller marknadschef Andreas Anderzon, tel 060-64 70 92, andreas@thermotech.se

Thermotech Scandinavia AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Thermotech, grundat 1996, har kontor på sju orter i Sverige, dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech Vostok AB samt agenter i ett flertal länder. Koncernen har idag 60-tal verksamma och en omsättning på drygt 100 miljoner SEK.


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh