2010-09-22 10:06Nyheter

Thermotech söker golvvärmeprojektör till region Stockholm

null

Du ska aktivt stödja våra säljare på kontoret i Norrtälje genom att projektera och rita golvvärme i CAD.

Thermotechs kunder är rörinstallatörer, husfabrikanter och konsulter.

Egenskaper & kvalifikationer
Du är en kvalitetsmedveten och ansvarstagande person som självständigt kan strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt och resultatinriktat sätt. Kundvård och service är en självklarhet för dig. Du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, är lugn och stabil i stressiga situationer och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du har praktisk erfarenhet av tekniskt dimensioneringsarbete i CAD. Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Ansökan gäller anställning på vårt agentkontor i Norrtälje och omfattar en heltidstjänst.

Vi vill ha din ansökan med meritförteckning per e-post till regionsthlm@thermotech.se senast den 15/10. Märk ansökan ”Projektör Norrtälje“.

Har du frågor om tjänsten eller företaget kontaktar du Lotta eller Tommy Fröjd, tel 0176-20 75 40 eller via mail lotta@thermotech.se eller tommy@thermotech.se.

Thermotech Scandinavia AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Thermotech, grundat 1996, har kontor på sju orter i Sverige, dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech Vostok AB samt agenter i ett flertal länder. Koncernen har idag ett 60-tal verksamma och en omsättning på mer än 100 miljoner SEK.

 

 


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh