2013-07-11 09:07Nyheter

Thermotech söker en driven teknisk säljare till Malmö

null

Är du en person som brinner för försäljning och god service? Till Thermotech Scandinavia AB söker vi en energisk och driven teknisk säljare med placering i Malmö. I denna process arbetar vi med löpande urval och tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag.  

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare kommer du att ansvara för att, med engagemang och hög servicenivå, välja ut och bearbeta nya kunder samt ta hand om och utveckla relationerna med våra befintliga kunder.

Du deltar aktivt i hela säljprocessen, från planering och genomförande av kundbesök till prissättning och orderberedning. Utbildning och rådgivning till kunderna ligger naturligt i ansvaret. Du kommer även att delta i mässor och andra möjliga marknadsföringsaktiviteter. Din region blir i huvudsak Skåne samt Blekinge och du kommer att rapportera till marknadschefen.

Utbildning / Erfarenhet
Vi söker dig som är en affärsorienterad person som ser möjligheter hellre än problem. Du har lätt för att skapa förtroende och förstår vikten av att identifiera kundens behov och finna den för kunden bästa lösningen. Vidare är du självgående och har förmåga att planera ditt eget arbete på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, men vissa grundläggande utbildningar och erfarenheter ser vi som förutsättning.

Du skall ha teknisk utbildning på minst gymnasienivå inom bygg, VVS eller motsvarande och dokumenterad erfarenhet inom teknisk försäljning. Du har datorvana, speciellt i Office och Outlook. Erfarenhet från att ha arbetat i någon form av CAD program är meriterande. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift. Självklart har Du körkort.

 

Kontaktpersoner
Lukas Drelich
Telefonnummer: 040-661 25 09
E-post: lukas.drelich@poolia.se  

Till ansökan 

 

 


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh