2016-01-11 10:16Nyheter

Thermotech söker en affärsfokuserad teknisk innesäljare till Växjö

null

Vi söker en affärsfokuserad innesäljare till vårt kontor i Växjö

Vi vill öka tillgängligheten för våra kunder i området Småland, Blekinge och Halland och vill därför utöka personalstyrkan med en teknisk innesäljare. En tjänst för dig som trivs att arbeta med frihet under ansvar och känner dig motiverad av att kombinera ett tekniskt kunnande med hög kundservice.

Arbetsuppgifter
Du ritar och dimensionerar anläggningar, tar ut material enligt ritning eller efter uppgifter från kund, matar in orderunderlag, sköter kundregistret för regionen och leveransbevakar order. Du tar emot hämtkunder, både drop-in samt planerade, och ger rådgivning på både system- och komponentnivå på plats och i telefon.

Du deltar i framtagning av marknadsplan, genomföring av marknadsföringsaktiviteter samt stödjer regionen administrativt. Detta kan innebära bland annat framtagning av rapporter och statistik ur affärssystemet GARP, administration och uppföljning vid projekt, post- och fraktkoordinering samt andra på regionkontoren förekommande arbetsuppgifter.

Egenskaper
Du är en självgående person som förstår vikten av att identifiera kundens behov och finna den för kunden bästa lösningen. Vidare förstår du de affärsmässiga principerna och har förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Utbildning & erfarenhet
Vissa grundläggande kunskaper och erfarenhet ser vi som en förutsättning för att vara lämplig för tjänsten. Du ska ha tekniskt kunnande (teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande) och gärna ett antal års relevant arbetslivserfarenhet, med fördel från VVS- eller byggbranschen. Utbildning och erfarenhet inom försäljning är meriterande. Office och Outlook är vardagliga arbetsredskap som du ska kunna använda. Erfarenhet av datorbaserade administrativa program och CAD ritning är meriterande. Du behöver kunna flytande svenska och ha kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Självklart har du körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att utvecklas.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Personalbyrån www.personalbyran.se. För frågor gällande tjänsten hänvisar vi till Karolina Arvidsson, telefon 070-972 88 39.

Skicka in din ansökan med personligt brev och CV till ansokan@personalbyran.se. Märk din ansökan med ”Teknisk innesäljare”.

Din ansökan vill vi ha snarast möjligt, dock senast den 24 januari. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh