2014-08-25 15:20Nyheter

Thermotech söker affärsfokuserad teknisk utesäljare till Göteborg

null

Vi vill öka bearbetningen i Västra Götaland och kan erbjuda en nyinsatt tjänst för dig som delar våra värderingar, trivs att arbeta resultatorienterat med frihet under ansvar och känner dig motiverad att ta tag i uppgiften.

Arbetsuppgifter
Som teknisk utesäljare ansvarar du för att, med engagemang och hög servicenivå, välja ut och bearbeta nya kunder samt ta hand om och utveckla relationerna med våra befintliga kunder. Du är drivande och deltar aktivt i hela säljprocessen, från planering och genomförande av kundbesök till prissättning och orderberedning. Utbildning och rådgivning till kunderna ligger naturligt i ansvaret. Du kommer även att delta i mässor och andra marknadsföringsaktiviteter. Du arbetar mot försäljningsmål och rapporterar direkt till marknadschefen. Till stöd har du närmast ett erfaret team av tre innesäljare på regionkontoret i Vårgårda.

Egenskaper
Du är en affärsorienterad person som har lätt att se möjligheter, skapa förtroendefulla relationer och du förstår vikten av att identifiera kundens behov och finna den för kunden bästa lösningen. Vidare är du självgående och har förmåga att planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Utbildning & erfarenhet
Vissa grundläggande kunskaper och erfarenhet ser vi som en förutsättning för att fungera i tjänsten. Du ska ha tekniskt kunnande (teknisk utbildning på minst gymnasienivå eller motsvarande) och dokumenterad erfarenhet inom uppsökande teknisk försäljning. Utbildning och erfarenhet inom VVS är meriterande. Office och Outlook är vardagliga arbetsredskap som du ska kunna använda. Du behöver kunna flytande svenska och ha goda kunskaper i engelska såväl i tal som i skrift. Självklart har du körkort.

Är du intresserad, men är osäker om Du ska söka jobbet hos oss? Ring i så fall. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att utvecklas.

Ansökan
Skicka in din ansökan med personligt brev och CV här: Ansökan Thermotech teknisk utesäljare Göteborg

Frågor gällande tjänsten hänvisas till marknadschef Andreas Anderzon, telefon 060-64 70 92.

I denna process arbetar vi med löpande urval.

Välkommen med din ansökan redan idag!

TT Thermotech Scandinavia AB utvecklar, tillverkar samt projekterar kompletta objektsunika och kundanpassade värme-och rörsystem. Vi finns runt hela Sverige, samt i Finland och Ryssland. Vi har valt att differentiera oss från övriga aktörer på branschen genom att välja leverera utan grossister med hög servicegrad och flexibilitet. Läs gärna mer om oss på www.thermotech.se.


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh