2014-09-19 11:01Nyheter

Produktnyhet September 2014 - Minifloor 8 butiksförpackning uppgraderat

null

 MINIFLOOR 8® I BUTIKSFÖRPACKNING
Minifloor 8® är vårt lägsta vattenburna golvvärmesystem med 8 mm rör, lämpligt för ytor upp till ca 12 m2. Finns både för ingjutning och flytande förläggning och passar därför perfekt både i våtrum och torra utrymmen.

Produkterna kan naturligtvis köpas var för sig, men de finns även paketerade i kompletta paket för att säljas i butik, lämpligt t.ex. för den som själv vill lägga sin golvvärme.

Butikssortimentet består av tre olika paket som innehåller allt man behöver för bästa komfort:

20008-RS Rör och infästningsmaterial (upp till 3 m2)
20008-FG Flytande golv - spårskivor, vändskivor och utfyllnadsskivor (upp till 4 m2)
20008-EP Paket för inkoppling mot befintligt värmesystem (upp till 12 m2) - Shunt TMix® XS inkl. 350W elpatron och trådlös funktion för sommar/vinteromkoppling.
IA207-GDS  En tydlig och enkel installationsguide

Har man en större yta än 3-4 m2 köper man två paket osv, upp till max 12 m2. Man behöver då även komplettera med en koppling för flera slingor. En enkel lathund  för hur många paket som behövs vid olika ytor finns på Thermotechs hemsida.

För ett komplett system och bästa komfort rekommenderar vi att man alltid kopplar in sitt golvvärmesystem mot befintligt värmesystem.

UPPGRADERAT PAKET FÖR INKOPPLING MOT VÄRMEKÄLLA
Paketet för att koppla in Minifloor 8® mot befintligt värmesystem (artikelnr 20008-EP) innehåller nu shunt TMix® XS med en 350W elpatron för en komfortabel golvtemperatur året runt, även när den ordinarie värmekällan är avstängd, t.ex. sommartid.

Det innehåller även ett paket med trådlös termostat och basenhet samt omkopplare för sommar- och vinterdrift. Det gör det möjligt för användaren att på ett enkelt sätt starta och stänga sin 350 W elpatron beroende på om det finns tillgänglig värme från det ordinarie värmesystemet eller inte.

Paket 20008-EP innehåller nu:
Shunt TMix® XS med 350 W elpatron
Trådlös termostat och basenhet
Omkoppling för sommar- och vinterdrift

Produkten kommer färdigmonterad och installationen är enkel.

Även tidigare installerade TMix® XS shuntar kan enkelt kompletteras med färdiga paket för 350W elpatron (artikelnr. 51721) och trådlös reglering och omkopplingsfunktion (artikelnr. 67441-1).Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh