2015-11-27 08:30Nyheter

Produktnyhet november - 32 mm skåpgenomföring till tappvattenskåp

null

Thermotech utökar sitt MultiSystem™-sortimentet med en skåpgenomföring som gör det möjligt att ansluta 32 mm rör (skyddsrör 42 mm) till våra fördelarskåp för tappvatteninstallationer.

Skåpgenomföringen kan användas med samtliga Multi Fördelarskåp med hålstorlek 40 mm.

Den passar rörstorlekar:

  • 26 mm (skyddsrör 34 mm)
  • 32 mm (skyddsrör 42 mm)

Thermotech Multi Fördelarskåp
Thermotech Multi fördelarskåp för tappvatteninstallationer är konstruerat helt i lackerad plåt. Skåpet finns i tre storlekar med 5, 8 eller 11 anslutningar plus plats för matningsrör.

Skåpet medger genomgående matning, matning genom sidoväggarna och nedåt- eller uppåtriktade matningar. I sidoväggarna finns knockout-hål för matningsrören. Under skåpet finns plats för anslutning av skvallerrör.

Front med ram och två typer av stativ finns som tillbehör.

Inbyggnadsmått
Bredd: 390 mm - 540 mm - 690 mm
Höjd: 550 mm
Djup :95 mm

Artikelnummer
75734 - Skåpgenomföring 32 mm

75751 - Fördelarskåp 390 mm - 5 anslutningar

75752 - Fördelarskåp 540 mm - 8 anslutningar

75753 - Fördelarskåp 690 mm - 11 anslutningar

75751-1 - Front med ram 390 mm

75752-1 - Front med ram 540 mm

75753-1 - Front med ram 690 mm

38010 - Stativ i plåt

38012 - Stativ med pålar


Om Thermotechs pressrum

1996 föddes golvvärmeleverantören Thermotech i de norrländska skogarna. Till en början som ett projekt för att skapa arbetstillfällen i den lilla staden Sollefteå. Två praktikanter anställdes och ganska omgående såg de möjligheter att särskilja sig från de stora aktörerna på marknaden. Med ungdomlig entusiasm ifrågasattes det konventionella. Med nya perspektiv och nyfikenhet på faktiska behov kunde vi börja leverera kundanpassade golvvärmesystem för en enklare installation. Vi hoppade över grossistledet för en närmare kontakt till slutkunderna, och vi ansåg design vara värdefullt, även om produkten inte alltid syntes. Andan finns kvar hos oss än idag, med tydligare processer och starkare värderingar. Thermotech är idag en Skandinaviens ledande leverantörer av system för värme- och vattendistribution till alla typer av bostäder och lokaler. Huvudlager och produktion finns fortfarande kvar i Sollefteå. I koncernen finns även åtta regionkontor över landet, från Umeå i norr till Malmö i söder, samt dotterbolagen Thermotech Scandinavia Finland OY och Thermotech RU. Den expansiva koncernen har sin huvudsakliga verksamhet i Skandinavien och Ryssland. Vattenburen golvvärme har varit grunden i Thermotechs verksamhet ända sedan starten. Produktportföljen har efterhand byggts på med system för tappvatten. Vi levererar fortfarande direkt till våra kunder utan mellanhänder. Vi brinner för att förenkla installatörens vardag och sätter stolthet i att ha en god och nära relation med våra kunder. Vår målsättning är att vara en trygg leverantör av lättinstallerade system och hålla den högsta kvalitén på marknaden vad gäller både produkter och det tillhörande ingenjörsarbetet. Vi har därför kunniga specialister nära kunden och levererar skräddarsydda systemlösningar oavsett projektets storlek. Design används som ett strategiskt verktyg i hela vår organisation. Design är för oss en arbetsprocess som utgår från brukarens funktionella, miljömässiga och estetiska behov.


Kontaktpersoner

Mattias Lundberg
Utvecklingsingenjör
Mattias Lundberg
André Hiljanen
Key Account Manager
André Hiljanen
Andreas Anderzon
Chef Supply chain
Andreas Anderzon
Anders Andersson
VD, Thermotech Scandinavia AB
Anders Andersson
Jonas Holmström
VD, Thermotech Scandinavia Finland Oy
Jonas Holmström
Ulrika Mattisson
Kommunikationsansvarig
Ulrika Mattisson
Kirill Makarov
Produktchef
Kirill Makarov
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Produktansvarig
Erik Löwgren (f.d. Persson)
Jens Edbladh
Produktansvarig
Jens Edbladh